Wil je een berichtje met mij delen

Ik ben altijd benieuwd wie mijn website heeft bezocht. Ik ben blij met elk bericht, dus laat gerust jouw herinneringen met mij of gewoon een groet achter!


Heb je een leuke foto of filmpjes stuur ze dan hier naar toe, dan zetten we het op de website.

Berichtjes aan Sanne

198 berichten op 40 pagina's
Chantal Bakker
07-11-23 11:01:33
Dag Sanne,
Vanmorgen liep ik met mijn man in het maxima park, het was na heel veel dagen weer eindelijk een stralende dag.
Na dat we alle planten in de vlindertuin hadden bekeken liepen we terug langs de grote vijver. “Daar verderop staat een bankje van een meisje dat overleden is” vertelde hij mij.
Toen we bij het bankje waren zag ik de roze strikken en las ik via de qr code jouw verhaal vluchtig omdat al direct de tranen bij ons kwamen. Ik heb je verhaal mee naar huis genomen en het daar gelezen. Wat een verdriet. Wat wat een pijn.
Mijn vader heeft toen hij nog jong was (13) zijn oudere broer verloren. De leegte en verdriet die kwam met het overleiden is altijd voelbaar geweest voor mij, ook al heb ik mijn oom nooit zelf gekend.
Ik ben er van overtuigd dat jij op een mooie, vredige, liefdevolle en pijnloze plek bent. Ik wens alle geliefde die jij hebt achtergelaten de kracht en wijsheid toe om nog geluk te kunnen voelen ook is het niet meer compleet zonder jou.

Liefs Chantal
Anita O
26-09-23 10:17:15
26-09-2023

Lieve Sanne

Ik Loop met mijn hond in het park.
Hij loopt stiekem sommige stukken los om achter zijn bal aan te rennen. ( mag niet vd handhaving😜maar heb geen zin in met hem mee te rennen)
Ik dacht ik ga even op een bankje zitten en zie jouw ketting hangen en daarna het bordje.
Ik kan helemaal begrijpen dat dit 1 van je lievelingsplekjes is. Nu dinsdag ochtend is het er heel rustig. Echt genieten.
Ik hoop dat je jouw licht van boven regelmatig op jouw bankje laat schijnen 🌈 💖
Shanne
27-08-23 20:16:48
Lieve Sanne,
Tijdens mijn rondje wandelen in het maxima park kwam ik jouw mooie bordje tegen. Met tranen in mijn ogen heb ik jouw verhaal gelezen. Wat ben jij een bikkel geweest! Veel sterkte voor de ouders en vrienden/familie ❤️
Sharin Van Stipriaan
25-08-23 19:46:37
Lieve lieve Sanne wat een ontroerend verhaal ik ben zo trots dat je je ondanks alle pijn zo sterk heb gehouden zelf heb ik voor kika gedoneerd had ik het maar geweten dat had ik mijn haar persoonlijk aan jou geschonken
Lieve schat ik zal aan je blijven denken
Esther Ten Velde
24-03-23 20:01:31
Lieve Sanne,

Elke dag zie ik je mooie plaatje met hartje op de bank in het Maxima park. Je verhaal raakt mij (als moeder van twee kinderen in jouw leeftijd) enorm.

Ik hoop dat je nu ook weer een mooie plek hebt waar je kunt genieten.

Ouders van Sanne, ik wens jullie ook nu nog alle kracht om met dit verlies om te gaan.

Warme groet
Esther ten Velde
Tonen: 5  10   20