Wil je een berichtje met mij delen

Ik ben altijd benieuwd wie mijn website heeft bezocht. Ik ben blij met elk bericht, dus laat gerust jouw herinneringen met mij of gewoon een groet achter!


Heb je een leuke foto of filmpjes stuur ze dan hier naar toe, dan zetten we het op de website.

Berichtjes aan Sanne

190 berichten op 38 pagina's
Cynthia Van Tiggelhoven
11-04-22 23:08:52
Dear Sanne, I don’t know you but via your mother Silvia, I saw the beautiful photos of you on her telephone. I feel very sad after reading your story… What a beautiful girl with such a sad ending. Life is so unfair and cruel to you! Dear Sanne, I have the feeling that you are always beside your mother, the connection you two had will never disappear. Rest In Peace, Sanne! ❤️
Cynthia Van Tiggelhoven
11-04-22 21:40:13
Lieve Silvia, mijn Nederlands is ok maar mijn Engels is beter. To express my feeling, I like to write in English. We just met at HH (April 2020), your sadness has drawn me to read ItsSanne. It is heart breaking to read about Sanne, I have to shed a tear while reading. There are no words to console you, no words to fill the hole in your heart, a loss remains a loss. I know and you know Sanne is beside you all the time. Even this knowledge cannot take away your pain which you will feel forever. I hope all the love of everyone sharing your pain will be a little consolation for you! ❤️ Remember what I told you about the journey of life? Try to remember it to soften the pain.
Anne-Marie Jager
02-01-22 16:35:52
Lieve mama van Sanne, wat mooi dat u deze herinneringpagina van uw dochter heeft gemaakt.
Haar verhaal is hartverscheurend; het leven is voor sommigen keihard en oneerlijk.
Een ieder hoopt zoiets nooit mee te maken.
Door deze pagina blijft ze toch een beetje hier, zolang er over je gepraat en geschreven word.
Ik houd daarom zo van de boodschap achter de animatie film "coco", die gaat over zoiets.
Ik wens u alle sterkte van de wereld toe en denk dat als er een hiernamaals of wat dan ook is dat Sanne met liefde voor u naar u kijkt.
Lieve groetjes Annemarie
Ineke S
26-12-21 08:15:47
Beste moeder van Sanne,

ik heb met kippenvel uw liefdevolle verhaal over Sanne gelezen.
Wat ontzettend verdrietig.
Ik wens u veel sterkte toe en ik hoop dat het bankje van Sanne ook na 5 jaar mag blijven staan.
Ik ken Sanne en u niet persoonlijk maar dit mooie herinneringsplekje moet blijven bestaan. Sanne verdient het!!!

Groetjes, Ineke
Fatima Irion
20-12-21 14:36:12
Een prachtig kind is er niet meer.
Ik denk aan het verdriet van de ouders.
Dankbaar dat ik in het mooie Maximapark op dit bankje ging zitten.
Veel liefde en sterkte gewenst
Tonen: 5  10   20