Wil je een berichtje met mij delen

Ik ben altijd benieuwd wie mijn website heeft bezocht. Ik ben blij met elk bericht, dus laat gerust jouw herinneringen met mij of gewoon een groet achter!


Heb je een leuke foto of filmpjes stuur ze dan hier naar toe, dan zetten we het op de website.

Berichtjes aan Sanne

192 berichten op 10 pagina's
R K
01-10-22 17:08:13
Lieve Sanne,

Vandaag liep ik in het Maximapark langs jouw bankje dat uitkijkt op het water. Het bankje viel mij op omdat er drie prachtige, knalroze bloemen waren neergelegd. Toen ik het bordje las zag ik dat het vandaag toevallig ook nog jouw verjaardag is. Ik heb met jou, je papa en mama in gedachten even op het bankje gezeten in de zon. Wat heb je een mooi plekje gekozen.

Ik denk vandaag aan je en wens je, waar je nu ook bent, een hele fijne verjaardag toe. Rust zacht lieve Sanne.
Leona van Beurden
12-09-22 19:57:34
Lieve Sanne, je was een fijne en lieve vriendin!❤️We hadden het altijd gezellig! Helaas eindigde je mooie en kleurrijke leven.😔 Ik wens je nog een mooi en kleurrijk leven in het hemelse paradijs die jou wens vervuld!
💖 Leona
Cynthia Van Tiggelhoven
11-04-22 23:08:52
Dear Sanne, I don’t know you but via your mother Silvia, I saw the beautiful photos of you on her telephone. I feel very sad after reading your story… What a beautiful girl with such a sad ending. Life is so unfair and cruel to you! Dear Sanne, I have the feeling that you are always beside your mother, the connection you two had will never disappear. Rest In Peace, Sanne! ❤️
Cynthia Van Tiggelhoven
11-04-22 21:40:13
Lieve Silvia, mijn Nederlands is ok maar mijn Engels is beter. To express my feeling, I like to write in English. We just met at HH (April 2020), your sadness has drawn me to read ItsSanne. It is heart breaking to read about Sanne, I have to shed a tear while reading. There are no words to console you, no words to fill the hole in your heart, a loss remains a loss. I know and you know Sanne is beside you all the time. Even this knowledge cannot take away your pain which you will feel forever. I hope all the love of everyone sharing your pain will be a little consolation for you! ❤️ Remember what I told you about the journey of life? Try to remember it to soften the pain.
Anne-Marie Jager
02-01-22 16:35:52
Lieve mama van Sanne, wat mooi dat u deze herinneringpagina van uw dochter heeft gemaakt.
Haar verhaal is hartverscheurend; het leven is voor sommigen keihard en oneerlijk.
Een ieder hoopt zoiets nooit mee te maken.
Door deze pagina blijft ze toch een beetje hier, zolang er over je gepraat en geschreven word.
Ik houd daarom zo van de boodschap achter de animatie film "coco", die gaat over zoiets.
Ik wens u alle sterkte van de wereld toe en denk dat als er een hiernamaals of wat dan ook is dat Sanne met liefde voor u naar u kijkt.
Lieve groetjes Annemarie
Ineke S
26-12-21 08:15:47
Beste moeder van Sanne,

ik heb met kippenvel uw liefdevolle verhaal over Sanne gelezen.
Wat ontzettend verdrietig.
Ik wens u veel sterkte toe en ik hoop dat het bankje van Sanne ook na 5 jaar mag blijven staan.
Ik ken Sanne en u niet persoonlijk maar dit mooie herinneringsplekje moet blijven bestaan. Sanne verdient het!!!

Groetjes, Ineke
Fatima Irion
20-12-21 14:36:12
Een prachtig kind is er niet meer.
Ik denk aan het verdriet van de ouders.
Dankbaar dat ik in het mooie Maximapark op dit bankje ging zitten.
Veel liefde en sterkte gewenst
Cornelia V
07-12-21 13:59:53
Geroerd door dit verhaal. Wat is het leven soms oneerlijk. Veel sterkte gewenst aan de familie van Sanne.
Luc Dorr
28-11-21 23:56:39
Lieve Sanne, ik las zojuist het bericht op het nieuws en zat dit met tranen in mijn ogen te lezen, wat is het verschrikkelijk hoe die ziekte jou te pakken heeft genomen en zoiets had niemand jou ooit gegund. Kijkend naar wat voor iemand jij was had je nog zo een mooi leven voor je en had al rijke plannen net als ik toen ik jou leeftijd had 5 jaar geleden. Ik hoop dat je nu op een hele mooie plek bent boven ons. Heel veel sterkte aan de familie en nabestaanden ook jullie hebben iets meegemaakt wat jullie nooit hadden willen meemaken. Rust zacht lieve Sanne.❤️
Marjolein Sluijters
26-11-21 22:41:22
Lieve moeder van Sanne, lieve Sylvia,
Scrollend door social media stuit ik op de krantenberichten over Sanne. Verbijsterd ben ik door het verhaal en de snelheid van haar ziekte.
Wat een mooie initiatieven heb je opgezet als eerbetoon voor en herinnering aan je prachtige dochter.
Ik kan je/jullie alleen maar heel veel sterkte wensen en dat de herinneringen aan Sanne vol liefde blijven bestaan.
Olivia van den Aarsen
20-11-21 12:59:31
Enorm heftig wat er is gebeurd. Al zoveel verhalen gehoord, maar nooit zo'n heftig verhaal meegemaakt. Ik wens de familie & vrienden heel veel sterkte met het verlies. Ik ben reuze trots op hoe Sanne er uiteindelijk mee om is gegaan. Echt een dappere strijder was zij.♥️
Marije Kroeze
19-11-21 13:45:13
Lieve Sanne,

Wat een mooi en vrolijk meisje was jij.
Mijn hart brak bij het lezen van jouw verhaal.
Wat ontzettend oneerlijk dat jiu dit moest overkomen.
Ik hoop dat je op een mooie plek bent nu🌈
Ouders van Sanne, ik wens jullie ontzettend veel sterkte en kracht met dit grote verlies.
Christina Ben
19-11-21 08:45:40
Wij wensen jullie heel veel sterkte en hopen dat jullie kracht putten uit liefde en het idee dat ze een geliefd meisje is, hopende dat de prachtige herinneringen de overhand nemen in jullie gedachte en leven.
Kelvina Lauw
17-11-21 11:47:03
Met verdriet lees ik het verhaal van Sanne. Als moeder is dit het ergste wat je je maar kan bedenken. Ik leef met jullie mee en ik hoop dat jullie door alle verdriet ook met de hoop zal leven dat jullie ooit weer samen zullen zijn ❤️
Olga Heijdra
15-11-21 12:22:20
Lieve Sanne
Wat een lieve vrolijke meid was jij . Door de filmpjes en foto’s heb ik je een beetje leren kennen als een leuke en sprankelende jonge dame. Heel Verdrietig dat jouw leven zo vroeg is geëindigd. Je had er gewoon nog moeten zijn 😘 🌺🎈🐇
Ik zal jou nooit vergeten!

Mijn gedachten zijn ook bij jouw ouders . Ik wens jullie heel veel kracht om dit grote verlies samen te dragen. Door Sanne’s filmpjes blijft ze altijd een klein beetje bij jullie, grote knuffel en liefs…
Olga
Tineke Van derVeen Kuperus
13-11-21 09:43:05
Lieve moeder van Sanne.
Er zijn geen woorden voor uw verdriet. Als moeder probeer ik uw pijn te begrijpen en dat lukt niet. Ik wens u heel veel liefde toe voor nu en in de komende jaren. Een lieve groet van mij.
Leonora van Egdom
13-11-21 09:40:32
Lieve ouders van Sanne
Verschrikkelijk wat een verdriet.
Wens jullie heel veel sterkte en liefde❤️
“Als iets liefs je verlaat blijft altijd de liefde”. 😘
Karin Florijn
12-11-21 21:03:49
De tranen rollen over mijn wangen..
Alle liefde & sterkte voor jullie!
Mila Kok
11-11-21 09:20:52
Het leven is zo oneerlijk. Ik moest bij het verhaal van Sanne erg denken aan een goede vriend van mij Storm. Overleden op zeventien jarige leeftijd aan botkanker. Ze delen hetzelfde verhaal. Op de een op andere dag werd hij wakker met buikpijn en is hij met spoed overgebracht naar het Wilhelmina kinderziekenhuis en ook hij zou daar een tijdje onder narcose moeten om uit te kunnen rusten. Eenmaal onder narcose bleek er meer aan de hand te zijn en vanaf toen ging eigelijk alles mis. Zijn organen begonnen uit te vallen en er was geen hulp middel meer. Niemand begreep hoe het zo mis had kunnen gaan omdat Storm net genezen was van de kanker. Storm is uiteindelijk na een week vechten overleden aan de ziekte. Uit onderzoeken is gebleken dat ook hij allergisch was voor de chemo die hij kreeg. Het leven kan zomaar voorbij zijn en dat is zo gek en moeilijk om mee te leven. Beide nog zo jong nog zoveel te doen in het leven. Ik hoop dat jullie als ouders,familie, vrienden ergens kracht uit kunnen halen om door te gaan en dat wens ik jullie ook toe! Sanne zal nooit vergeten worden.

Mila
Cindy Schrama
10-11-21 23:25:16
Lieve ouders,
Wat een vreselijk lot is jullie dochter en daardoor ook jullie overkomen.
Wat een kracht om zo te vertellen over Sanne, liefde houd haar herinnering levend. Alle kracht en sterkte..
Tonen: 5  10   20